Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
179 kr 8999 kr
Farve
mere.. mindre

Diverse

184 varer

Hos XL Møbler finder du altid et stort udvalg af flotte og funktionelle møbler til soveværelsen. For vi ved, at hvis du indretter med de rigtige møbler i soveværelset, så kan du skabe et rum, som du nyder at komme hjem til hver dag, når du træder ind ad døren. Og husk, at skulle det knibe lidt med økonomien, så tilbyder vi rentefri afbetaling på dit køb.

Underkategorier

  • Spejl

    Pift boligen op med et prisvenligt spejl i stilrent kvalitetsdesign. Vi har samlet et stort udvalg til badeværelset, soveværelset og entreen, der med deres minimalistiske design er både funktionelle og flotte. Hvad enten du søger et spejl med ramme eller uden ramme, så kan du finde det her.  

  • Puder

    Forny dit hjem med komfortable og dekorative puder fra XL Møbler. En flot pude kan sætte prikken over i'et og bidrage til at give din bolig et hyggeligt og stemningsfyldt udtryk. Ønsker du at opnå en hyggelig stemning omkring dit sofaarrangement, kan det nemt skabes med lækre, bløde puder og med dæmpede bordlamper. Derved vil du hurtigt opleve, at rummet indbyder til afslapning og nydelse. Tag en god pude i ryggen og find en bog frem. Så er det bare at smække fødderne op

  • Skabe og skænke
  • Plejeprodukter
pr. side
Viser 49 - 72 af 184
Viser 49 - 72 af 184