Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
25 kr 5379 kr
Farve
mere.. mindre

Lamper

376 varer

Forny dit hjem med stilfulde lamper fra XL Møbler til billige priser. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos XL Møbler finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

Underkategorier

  • Bordlampe

    Den helt rette bordlampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når du skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos XL-Møbler finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når du har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

  • Gulvlampe

    Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

  • Pendler

    Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

  • LED-spots

    Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

  • Børnelampe

    Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

  • Loftlampe

    Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

  • Væglampe

    Med en væglampe slipper du for at have lamper til at stå over det hele i din bolig. Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

  • LED-lampe

    LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

  • Udendørslampe

    Hos XL-Møbler har vi lamper til alle formål, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af flotte og moderne udendørslamper, der kan skabe de rette lysforhold udenfor. Når du er udenfor, så er en god og behagelig belysning mindst lige så vigtig, som den er indenfor. Uanset om du leder efter en udendørslampe, der kan skabe en hyggelig og dejlig stemning ude på terrassen, eller om du leder efter en udendørslampe, der kan lyse din indkørsel op, så kan du finde det her hos XL-Møbler – selvfølgelig til billige priser.

  • Lampeskærm

    Skal din lampeskærm skiftes ud? Så står XL-Møbler klar med en lang række af flotte, og designrige lampeskærme. Tjek vores sortiment her på siden. 

  • Lampe tilbehør
  • UMAGE VITA Copenhagen
pr. side
Viser 241 - 264 af 376
  • Chester gulvlampe - Sort/kobber
    999 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49386

    Fabrikant: Biva

    Chester gulvlampe - Sort/kobber

    Chester gulvlampe - Sort/kobber

    999 kr
    4-10 hverdage
  • Offelis væglampe - Sort
    849 kr 3-5 uger

    Reference: AA0132R01

    Fabrikant: Biva

    Offelis væglampe - Sort

    Offelis væglampe - Sort

    849 kr
    3-5 uger
  • TARBES PENDEL Ø175 KOBBER
    349 kr 1-2 hverdage

    Reference: 94193

    Fabrikant: Biva

    TARBES PENDEL Ø175 KOBBER

    Elegant pendel i kobber. Lampen er udført i en særpræget luftig stil, der udstråler lethed og ynde. Et godt valg, hvis du ønsker en lampe, der giver dig et velbelyst hjem uden at gå på kompromis med designet.

    349 kr
    1-2 hverdage
  • MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN.
    299 kr 4-10 hverdage

    Reference: 31414F

    Fabrikant: Biva

    MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN.

    MINI SPOT LED 3W 200LM HVID M/LEDN.

    299 kr
    4-10 hverdage
  • ROCAMAR PENDEL KOBBER/KLAR
    599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 94589

    Fabrikant: Biva

    ROCAMAR PENDEL KOBBER/KLAR

    Flot pendel i kobber og glas. Pendlens design kendetegnes ved den smukke, kugleformede kobberskærm, der elegant omsluttes af en kuppel af klart glas. Det runde formsprog tilfører både lampen og det rum, lampen befinder sig i, ro og harmoni.

    599 kr
    4-10 hverdage
  • BRENDA PENDEL 2M LEDN. SORT/KOBBER
    749 kr 4-10 hverdage

    Reference: 32011

    Fabrikant: Biva

    BRENDA PENDEL 2M LEDN. SORT/KOBBER

    Flot sort og kobberfarvet pendel fra Brenda. Lampen er designet med flere skærme, som er arrangeret i en afbalanceret og harmonisk formation. En klassisk lampe, der kaster et blødt og behageligt lys og bringer charme og stil ind i hjemmet. Lampens ledning er 2 meter.

    749 kr
    4-10 hverdage
  • Lundberg pendel - Kobber/marmor
    899 kr 3-5 uger

    Reference: 021108

    Fabrikant: Biva

    Lundberg pendel - Kobber/marmor

    Stilfuld pendel i elegant, minimalistisk design i kobber og marmor. Med denne ekstraordinære pendel får du stemningsfuld og flot belysning i hjemmet. 

    899 kr
    3-5 uger
  • Kuenno gulvlampe
    3.899 kr 3-5 uger

    Reference: A102FN39

    Fabrikant: Biva

    Kuenno gulvlampe

    Stilen fra denne Kuenno gulvlampe efterlader ingen uimponeret. Et ekstraordinært stykke håndlavet møbel i rustik stil med genbrugte og snoede trægrene, der overrasker ved første øjekast. Et unikt design, der vil tilføre dit hjem kant og personlighed. Majestætiske grene omfavner hinanden og fører op i en bomuldslampeskærm, der giver den en naturlig og ren...

    3.899 kr
    3-5 uger
  • PALOMARO LOFT LED 12W TAUPE
    759 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93949

    Fabrikant: Biva

    PALOMARO LOFT LED 12W TAUPE

    PALOMARO LOFT LED 12W TAUPE

    759 kr
    4-10 hverdage
  • RONCATO LOFT/VÆG LED 4X3W SATINERET
    999 kr 1-2 hverdage

    Reference: 93783

    Fabrikant: Biva

    RONCATO LOFT/VÆG LED 4X3W SATINERET

    RONCATO LOFT/VÆG LED 4X3W SATINERET

    999 kr
    1-2 hverdage
  • TERROS LANGBORD LED 18W KROM/KRYSTAL
    1.599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93565

    Fabrikant: Biva

    TERROS LANGBORD LED 18W KROM/KRYSTAL

    Stilfuld LED lampe i krom udført i et moderne, minimalistisk design. Lyset fra denne smukke lampe kan nemt dæmpes eller forstærkes ved blot at berøre lampen - "touch". En nydelig pendel, der på elegant vis forener form og funktionalitet. Egner sig godt til f.eks. et længere spisebord.

    1.599 kr
    4-10 hverdage
  • ALORIA UDENDØRS VÆG HVID
    399 kr 1-2 hverdage

    Reference: 93403

    Fabrikant: Biva

    ALORIA UDENDØRS VÆG HVID

    ALORIA UDENDØRS VÆG HVID

    399 kr
    1-2 hverdage
  • CAMPILO PENDEL BEIGE
    799 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93374

    Fabrikant: Biva

    CAMPILO PENDEL BEIGE

    CAMPILO PENDEL BEIGE

    799 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE GULV ANTIKSILVER
    779 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49334

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE GULV ANTIKSILVER

    Slank standerlampe i smart vintage look. Lampen er udført i et sølvfarvet metal, der med sin lette patina fremhæver lampens behagelige udstråling. Denne flotte lampe kaster et godt direkte lys og er derfor ideel som læselampe.Mål: H: 150 x Ø: 25 cm

    779 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE PUFF PENDEL SORT/KOBBER INDV.
    619 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49247

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE PUFF PENDEL SORT/KOBBER INDV.

    Stilfuld sort pendel udført i runde former. Skærmens inderside er designet i en smuk og charmerende kobberfarve, som tilfører boligen en lun og varm stemning. En flot lampe i en enkel stil, som passer ind i de fleste hjem.Mål: H: 25 x Ø: 38 cm

    619 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE HAMMER PENDEL ANTIKSILVER
    449 kr 1-2 hverdage

    Reference: 49236

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE HAMMER PENDEL ANTIKSILVER

    Flot pendel i antiksilver. Den rustikke patinerede overflade giver lampen et charmerende vintage look, der udstråler elegance. En fin lampe, der giver hjemmet en behagelig belysning.Fås også i antikkobber.Mål: H: 110 x Ø: 15,5 cm

    449 kr
    1-2 hverdage
  • Lundberg pendel - Kobber
    899 kr 3-5 uger

    Reference: 021107

    Fabrikant: Biva

    Lundberg pendel - Kobber

    Stilfuld pendel i enkelt og elegant design med en sort modvægt. Med denne ekstraordinære pendel får du stemningsfuld og flot belysning i hjemmet. 

    899 kr
    3-5 uger
  • Pixa Væglampe - Sort
    849 kr 3-5 uger

    Reference: 021123

    Fabrikant: Biva

    Pixa Væglampe - Sort

    Stilfuld væglampe med justerbar arm, der gør lampen yderst funktionel. Lampearmen er udført i lyst træ, mens beslag og skærm er i sort metal. 

    849 kr
    3-5 uger
  • VINTAGE EIFFEL PENDEL MAT KOBBERFARVET
    649 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49258

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE EIFFEL PENDEL MAT KOBBERFARVET

    Elegant pendel i mat kobberfarve. Skærmen er udført i et luftigt og yderst dekorativt design, der tilfører boligen stil og ynde. En smuk og simpel lampe, der med sit lette æstetiske særpræg adskiller sig fra mængden af ensartede pendler. Sæt f.eks. to sammen over spisebordet eller kombinér den med en anden farve og giv boligen et helt andet look.

    649 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE HAMMER PENDEL ANTIKKOBBER
    449 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49235

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE HAMMER PENDEL ANTIKKOBBER

    Flot pendel i kobber. Den rustikke patinerede overflade giver lampen et charmerende vintage look, der udstråler varme. En fin lampe, der giver hjemmet en behagelig belysning.Fås også i antiksilver.Mål: H: 110 x Ø: 15,5 cm

    449 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE EIFFEL PENDEL SORT
    599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49257

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE EIFFEL PENDEL SORT

    Elegant sort pendel med en skærm udført i et luftigt og yderst dekorativt design, der tilfører boligen stil og ynde. En smuk og simpel lampe, der med sit lette æstetiske særpræg adskiller sig fra mængden af ensartede pendler.

    599 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE TRIANGLE PENDEL SORT/GUL INDV.
    949 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49256

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE TRIANGLE PENDEL SORT/GUL INDV.

    Smart sort pendel i moderne design. Skærmen udmærker sig ved sit stramme geometriske formsprog, der tilfører hjemmet kant og stil. En iøjnefaldende lampe, hvis gule inderside skaber en spændende og stilfuld kontrast til den sorte overflade.Mål: H: 36 x Ø: 31 cm

    949 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE TRIANGLE PENDEL SORT/SILVER INDV.
    899 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49255

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE TRIANGLE PENDEL SORT/SILVER INDV.

    Smart sort pendel i moderne design. Skærmen udmærker sig ved sit geometriske formsprog, der tilfører hjemmet kant og stil. En iøjnefaldende lampe, hvis sølvfarvede inderside skaber en spændende og stilfuld kontrast til den sorte overflade.Mål: H: 36 x Ø: 31 cm

    899 kr
    4-10 hverdage
  • CARLTON PENDEL SORT/KOBBER INDV.
    849 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49254

    Fabrikant: Biva

    CARLTON PENDEL SORT/KOBBER INDV.

    Smart pendel i en mat sort farve med et fint spil af kobber indvendig. Skærmens dekorative udformning giver lampen et unikt æstetisk særpræg og sørger desuden for, at lyset kastes i flotte mønstre rundt i rummet. Med sit stilfulde og elegante design passer denne lampe perfekt i en moderne indretning.

    849 kr
    4-10 hverdage
Viser 241 - 264 af 376