Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
25 kr 5379 kr
Farve
mere.. mindre

Lamper

376 varer

Forny dit hjem med stilfulde lamper fra XL Møbler til billige priser. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos XL Møbler finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

Underkategorier

  • Bordlampe

    Den helt rette bordlampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når du skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos XL-Møbler finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når du har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

  • Gulvlampe

    Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

  • Pendler

    Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

  • LED-spots

    Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

  • Børnelampe

    Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

  • Loftlampe

    Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

  • Væglampe

    Med en væglampe slipper du for at have lamper til at stå over det hele i din bolig. Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

  • LED-lampe

    LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

  • Udendørslampe

    Hos XL-Møbler har vi lamper til alle formål, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af flotte og moderne udendørslamper, der kan skabe de rette lysforhold udenfor. Når du er udenfor, så er en god og behagelig belysning mindst lige så vigtig, som den er indenfor. Uanset om du leder efter en udendørslampe, der kan skabe en hyggelig og dejlig stemning ude på terrassen, eller om du leder efter en udendørslampe, der kan lyse din indkørsel op, så kan du finde det her hos XL-Møbler – selvfølgelig til billige priser.

  • Lampeskærm

    Skal din lampeskærm skiftes ud? Så står XL-Møbler klar med en lang række af flotte, og designrige lampeskærme. Tjek vores sortiment her på siden. 

  • Lampe tilbehør
  • UMAGE VITA Copenhagen
pr. side
Viser 265 - 288 af 376
  • VINTAGE QUARRY PENDEL MINT
    799 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49253

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE QUARRY PENDEL MINT

    Retro-pendel i en frisk og spændende mintgrøn farve. Det charmerende vintage look giver lampen en indbydende udstråling og skaber en hyggelig og varm stemning i boligen.Mål: H: 29 x Ø: 36 cm

    799 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE KNOB PENDEL MINT
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49244

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE KNOB PENDEL MINT

    Retro-pendel i en frisk og spændende mintgrøn farve. Det charmerende vintage look giver lampen en indbydende udstråling og skaber en hyggelig og varm stemning i boligen.Mål: H: 17 x Ø 26 cm 

    499 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE COZY PENDEL SAND
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49242

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE COZY PENDEL SAND

    Enkel retro-pendel med skærm i en mild sandfarve. Det charmerende vintage look giver lampen en indbydende udstråling og skaber en hyggelig og varm stemning i boligen. En ideel lampe til det smarte og moderne hjem.

    499 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE COZY PENDEL MINT
    429 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49239

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE COZY PENDEL MINT

    Enkel retro-pendel af metal i en frisk og spændende mintgrøn farve. Det charmerende vintage look giver lampen en indbydende udstråling og skaber en hyggelig og varm stemning i boligen. En ideel lampe til det smarte og moderne hjem.

    429 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE COZY PENDEL SORT/KOBBER INDV.
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49238

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE COZY PENDEL SORT/KOBBER INDV.

    Enkel retro-pendel i sort med kobberfarvet inderside. Det charmerende vintage look giver lampen en indbydende udstråling og skaber en hyggelig og varm stemning i boligen. En ideel lampe til det smarte og moderne hjem.Mål: H: 11 x Ø: 21 cm

    499 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE PENDEL Sort / Kobber
    599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49219

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE PENDEL Sort / Kobber

    Pendel i vintage look med en rustik karakter. Lampens design i sort gitter tillader pæren at være synlig fra alle vinkler og giver derved at let og luftigt udtryk i rummet.Mål: H: 32 x Ø: 18 cm

    599 kr
    4-10 hverdage
  • Football børnelampe
    319 kr 4-10 hverdage

    Reference: 87284

    Fabrikant: Biva

    Football børnelampe

    Football børnelampe med glasskærm med fodboldmotiv til montering i loft eller på væg. Perfekt på børneværelset til fodboldentutiasten. 

    319 kr
    4-10 hverdage
  • RONDO 1 Ø200
    349 kr 4-10 hverdage

    Reference: 22273

    Fabrikant: Biva

    RONDO 1 Ø200

    Rondo pendel i opalhvid glas og børstet stål. Klassisk design og stilren lampe, der passer ind i de fleste hjem. Mål: Ø: 20 cm

    349 kr
    4-10 hverdage
  • RONDO 1 Ø150
    299 kr 4-10 hverdage

    Reference: 22272

    Fabrikant: Biva

    RONDO 1 Ø150

    Rondo pendel i opalhvid glas og børstet stål. Klassisk design og stilren lampe, der passer ind i de fleste hjem. Mål: Ø: 15 cm

    299 kr
    4-10 hverdage
  • Poul pendel
    899 kr 4-10 hverdage

    Reference: 87055

    Fabrikant: Biva

    Poul pendel

    Justerbar pendel i hvid med et klassisk look og på grund af formen på skærmene giver et behageligt lys. Velfungerende over et spisebord da højden let kan justeres så den passer. Mål: Ø: 43 cm

    899 kr
    4-10 hverdage
  • Retro bordlampe - Hvid
    749 kr 4-10 hverdage

    Reference: 90968

    Fabrikant: Biva

    Retro bordlampe - Hvid

    Bordlampe i bedste retrostil. Lampearmens gennemførte detaljer og den hvide glasskærm fuldender det charmerende vintage look. Giv boligen et eksklusivt og personligt udtryk med denne flotte bordlampe. Mål: H: 39 x B: 27,5 cm

    749 kr
    4-10 hverdage
  • Retro bordlampe - Grøn
    749 kr 4-10 hverdage

    Reference: 90967

    Fabrikant: Biva

    Retro bordlampe - Grøn

    Smart bordlampe i retrostil. Lampearmens gennemførte detaljer og den karakteristiske grønne glasskærm fuldender det charmende vintage look. Giv boligen et hyggeligt og personligt udtryk med denne flotte bordlampe.

    749 kr
    4-10 hverdage
  • Mars bordlampe - Blå
    279 kr 4-10 hverdage

    Reference: 9232

    Fabrikant: Biva

    Mars bordlampe - Blå

    Mars bordlampe i sort med flex-rør der gør, at lampen er let at indstille i den ønskede position.

    279 kr
    4-10 hverdage
  • Mars bordlampe - Hvid
    279 kr 4-10 hverdage

    Reference: 9229

    Fabrikant: Biva

    Mars bordlampe - Hvid

    Mars bordlampe i hvid med flex-rør der gør, at lampen er let at indstille i den ønskede position.

    279 kr
    4-10 hverdage
  • Mars bordlampe - Sort
    279 kr 4-10 hverdage

    Reference: 9228

    Fabrikant: Biva

    Mars bordlampe - Sort

    Mars bordlampe i sort med flex-rør der gør, at lampen er let at indstille i den ønskede position.

    279 kr
    4-10 hverdage
  • Sille børnelampe
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 88973

    Fabrikant: Biva

    Sille børnelampe

    Sille børnelampe til montering i loft eller på væg. En god og dekorativ lyskilde til børneværelset.

    499 kr
    4-10 hverdage
  • UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM
    649 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93917

    Fabrikant: Biva

    UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM

    UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM

    649 kr
    4-10 hverdage
  • CAUPO BORD LED TOUCH SORT
    659 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93966

    Fabrikant: Biva

    CAUPO BORD LED TOUCH SORT

    CAUPO BORD LED TOUCH SORT

    659 kr
    4-10 hverdage
  • Frits gulvlampe - Beige
    1.849 kr 3-5 uger

    Reference: 021116

    Fabrikant: Biva

    Frits gulvlampe - Beige

    Stilren og enkel gulvlampe. Fod og lampeskærm er udført i beigefarvet metal. Stellet er designet i beigefarvet og guldbelagt metalt. Lampen tændes og slukkes nemt på knappen monteret i ledningen. 

    1.849 kr
    3-5 uger
  • Wini bordlampe - Sort
    999 kr 3-5 uger

    Reference: AA0031R53

    Fabrikant: Biva

    Wini bordlampe - Sort

    Flot bordlampe i stilfuldt design med messing lampeskærm og sort metalstel. Denne bordlampe tilføjer et charmerende vintage-look til boligen.Mål: H: 50 x D: 31 x B: 31 cm

    999 kr
    3-5 uger
  • Daimi bordlampe - Zink
    929 kr 3-5 uger

    Reference: 019283

    Fabrikant: Biva

    Daimi bordlampe - Zink

    Elegant bordlampe i ekstraordinær og moderne stil. Lampen er indrammet af en flot geometrisk form udført i zinkfarvet metal, som giver designet kant og personlighed. 

    929 kr
    3-5 uger
  • Rubio pendel 28x45 cm
    849 kr 3-5 uger

    Reference: 019277

    Fabrikant: Biva

    Rubio pendel 28x45 cm

    Elegant pendel med mat messing metal ramme og synlig pære. En stilfuld lampe der vil skabe et indbydende udtryk i dit hjem.

    849 kr
    3-5 uger
  • Merci pendel Ø13 - Træ
    749 kr 3-5 uger

    Reference: 019281

    Fabrikant: Biva

    Merci pendel Ø13 - Træ

    Moderne pendel lampe i naturligt mango træ hvor pæren er synlig. Et godt valg, hvis du ønsker en lampe, der giver dig et velbelyst hjem uden at gå på kompromis med designet.

    749 kr
    3-5 uger
  • Dakun Flaske bordlampe
    1.149 kr 3-5 uger

    Reference: A483J33

    Fabrikant: Biva

    Dakun Flaske bordlampe

    Dakun bordlampe med hvid skærm og en fod af glas formet som en flaske. En anderledes og dekorativ lampe, der giver et atmosfærisk udtryk og et godt lys.Mål: H: 53 x Ø: 30 cm

    1.149 kr
    3-5 uger
Viser 265 - 288 af 376