Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
25 kr 5379 kr
Farve
mere.. mindre

Lamper

376 varer

Forny dit hjem med stilfulde lamper fra XL Møbler til billige priser. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos XL Møbler finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

Underkategorier

  • Bordlampe

    Den helt rette bordlampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når du skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos XL-Møbler finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når du har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

  • Gulvlampe

    Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

  • Pendler

    Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

  • LED-spots

    Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

  • Børnelampe

    Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

  • Loftlampe

    Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

  • Væglampe

    Med en væglampe slipper du for at have lamper til at stå over det hele i din bolig. Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

  • LED-lampe

    LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

  • Udendørslampe

    Hos XL-Møbler har vi lamper til alle formål, og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af flotte og moderne udendørslamper, der kan skabe de rette lysforhold udenfor. Når du er udenfor, så er en god og behagelig belysning mindst lige så vigtig, som den er indenfor. Uanset om du leder efter en udendørslampe, der kan skabe en hyggelig og dejlig stemning ude på terrassen, eller om du leder efter en udendørslampe, der kan lyse din indkørsel op, så kan du finde det her hos XL-Møbler – selvfølgelig til billige priser.

  • Lampeskærm

    Skal din lampeskærm skiftes ud? Så står XL-Møbler klar med en lang række af flotte, og designrige lampeskærme. Tjek vores sortiment her på siden. 

  • Lampe tilbehør
  • UMAGE VITA Copenhagen
pr. side
Viser 193 - 216 af 376
  • GEXO BORD LED 3W KROM/HVID
    449 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93077

    Fabrikant: Biva

    GEXO BORD LED 3W KROM/HVID

    GEXO BORD LED 3W KROM/HVID

    449 kr
    4-10 hverdage
  • LUBERIO PENDEL Ø 250 MM KROM/KLAR
    769 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93073

    Fabrikant: Biva

    LUBERIO PENDEL Ø 250 MM KROM/KLAR

    LUBERIO PENDEL Ø 250 MM KROM/KLAR

    769 kr
    4-10 hverdage
  • MATARO BORD BRUN
    349 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93045

    Fabrikant: Biva

    MATARO BORD BRUN

    MATARO BORD BRUN

    349 kr
    4-10 hverdage
  • FEDRA PENDEL Ø 500 KROM
    1.049 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92991

    Fabrikant: Biva

    FEDRA PENDEL Ø 500 KROM

    FEDRA PENDEL Ø 500 KROM

    1.049 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE DON DIEGO GULV HVID
    899 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92891

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE DON DIEGO GULV HVID

    Moderne gulvlampe i hvidlakeret stål har et charmerende look og indbydende udstråling. Lampen er stabilt placeret på tre skrå ben, der er med til at understøtte det lette og luftige design. Her er en lampe, der giver et godt lys og som passer godt ind i det smarte og moderne hjem.Mål: H: 135,5 x Ø: 60 cm

    899 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE DON DIEGO BORD HVID
    599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92889

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE DON DIEGO BORD HVID

    Moderne bordlampe på tre ben i krom og hvidlakeret stål. Lampen har et charmerende look og en indbydende udstråling. Den fungerer godt som f.eks. skrivebordslampe og passer perfekt ind i den smarte og moderne indretning.Mål: H: 44 x Ø: 29 cm

    599 kr
    4-10 hverdage
  • FOX BORD LED BLÅ
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92875

    Fabrikant: Biva

    FOX BORD LED BLÅ

    LED bordlampe i blå. Dette er en smart, lille bordlampe, der er forsynet med fleksibel hals og egner sig derfor godt som f.eks. skrivebordslampe. Lampen er udstyret med en 2,5W GU10 pære som svarer til 15W.Lampen fås også i hvid eller lilla. Mål: H: 32 x Ø: 12 cm

    499 kr
    4-10 hverdage
  • ALORIA UDENDØRS VÆG OP SORT
    399 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93097

    Fabrikant: Biva

    ALORIA UDENDØRS VÆG OP SORT

    Udendørs serie i epoxylakeret støbt aluminium, E27 så velegnet til LED

    399 kr
    4-10 hverdage
  • FOX BORD LED HVID
    499 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92872

    Fabrikant: Biva

    FOX BORD LED HVID

    LED bordlampe i hvid. Dette er en smart, lille bordlampe, der er forsynet med fleksibel hals og egner sig derfor godt som f.eks. skrivebordslampe. Lampen er udstyret med en 2,5W GU10 pære som svarer til 15W.Mål: H: 32 x Ø: 12 cm

    499 kr
    4-10 hverdage
  • CARIS LOFT 5L ALU/KROM
    929 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92777

    Fabrikant: Biva

    CARIS LOFT 5L ALU/KROM

    Loftslampe i et spændende design med 5 lyskilder og skærme i aluminium samt stel i krom. Mål: H: 18 x B: 41 x D: 75 cm

    929 kr
    4-10 hverdage
  • BOLSANO PENDEL KLAR/SATINERET
    569 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92761

    Fabrikant: Biva

    BOLSANO PENDEL KLAR/SATINERET

    Elegant pendel med dobbelt glasskærm: Yderst en klar kugleformet glasskærm og inderst en cylinderformet satineret skærm, der bidrager til, at der sker en jævn fordeling af lyset fra lampen. En meget smuk lampe til det moderne hjem. Mål: H: 110 x Ø: 20 cm

    569 kr
    4-10 hverdage
  • RAZONI PENDEL HVID
    769 kr 4-10 hverdage

    Reference: 92251

    Fabrikant: Biva

    RAZONI PENDEL HVID

    Trendy pendel i satineret glas, der udstråler lethed og ynde. Lampen giver en hyggelig belysning og kan let kombineres flere sammen uden at det kommer til at se klumpet ud. Et stilsikkert valg til det klassiske og moderne hjem.Mål: H: 110 x Ø: 19 cm

    769 kr
    4-10 hverdage
  • MURCIA BORD SORT
    599 kr 4-10 hverdage

    Reference: 91007

    Fabrikant: Biva

    MURCIA BORD SORT

    Stemningsfuld Murcia bordlampe i sort og med hvid lampeskærm i glas. En lampe i en romantisk stil, der med sine enkle detaljer bringer hygge ind i rummet.Mål: H: 43 x Ø: 17 cm

    599 kr
    4-10 hverdage
  • FIRMO BORD M/KLEMME HVID
    399 kr 4-10 hverdage

    Reference: 90872

    Fabrikant: Biva

    FIRMO BORD M/KLEMME HVID

    Smart hvid arkitektlampe med justerbar lampearm og -skærm. Denne praktiske og funktionelle lampe kan fastspændes til bordet med en klemme, så den optager minimal bordplads. En særdeles elegant belysningsløsning til f.eks. skrivebordet.

    399 kr
    4-10 hverdage
  • DUNDEE DON DIEGO GULV TURKIS
    849 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49342

    Fabrikant: Biva

    DUNDEE DON DIEGO GULV TURKIS

    Retro gulvlampe i turkisfarvet metal med et charmerende look og en indbydende udstråling. Lampen er stabilt placeret på tre skrå ben, der er med til at understøtte det lette og luftige design. Her er en lampe, der giver et godt lys og som vil passe ind i det smarte og moderne hjem.

    849 kr
    4-10 hverdage
  • DUNDEE DON DIEGO BORD TURKIS
    529 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49337

    Fabrikant: Biva

    DUNDEE DON DIEGO BORD TURKIS

    DUNDEE DON DIEGO BORD TURKIS

    529 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE BORD ANTIK - HVID
    799 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49293

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE BORD ANTIK - HVID

    Romantisk og særdeles dekorativ hvid bordlampe i et charmerende antikt design. De gennemførte detaljer og lampens lette konstruktion emmer af elegance og ynde. En smuk bordlampe, der giver din bolig personlighed og en behagelig belysning.Mål: H: 34 x Ø: 17 cm

    799 kr
    4-10 hverdage
  • PAWEDO LOFT LED 5X3W Ø 290 MM BS
    1.199 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93083

    Fabrikant: Biva

    PAWEDO LOFT LED 5X3W Ø 290 MM BS

    PAWEDO LOFT LED 5X3W Ø 290 MM BS

    1.199 kr
    4-10 hverdage
  • RICCIO SPOT LED 3W HVID
    349 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93128

    Fabrikant: Biva

    RICCIO SPOT LED 3W HVID

    Moderne vægspot i krom og hvid med LED lyskilde.

    349 kr
    4-10 hverdage
  • VINTAGE BORD ANTIKSILVER
    569 kr 4-10 hverdage

    Reference: 49284

    Fabrikant: Biva

    VINTAGE BORD ANTIKSILVER

    Elegant bordlampe i antiksilver metal og en kerne af klart glas hvori der er plads til pæren, som er meget fremtrædende og denne er derfor med til at sætte sit præg på lampen.Mål: H: 30 x Ø: 14 cm

    569 kr
    4-10 hverdage
  • MANILVA LOFT LED 12W Ø 300 MM KROM
    759 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93496

    Fabrikant: Biva

    MANILVA LOFT LED 12W Ø 300 MM KROM

    MANILVA LOFT LED 12W Ø 300 MM KROM

    759 kr
    4-10 hverdage
  • SELLANO BORD LED K-DÆMP HVID
    949 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93901

    Fabrikant: Biva

    SELLANO BORD LED K-DÆMP HVID

    SELLANO BORD LED K-DÆMP HVID

    949 kr
    4-10 hverdage
  • BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING
    1.699 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93877

    Fabrikant: Biva

    BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING

    BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING

    1.699 kr
    4-10 hverdage
  • KOB LED KABINET 3L HVID
    549 kr 4-10 hverdage

    Reference: 93706

    Fabrikant: Biva

    KOB LED KABINET 3L HVID

    KOB LED KABINET 3L HVID

    549 kr
    4-10 hverdage
Viser 193 - 216 af 376