Opbevaring

335 varer

Er du på udkig efter unikke og praktiske løsninger til opbevaring, som samtidig godt må være til at betale? Så er du landet det rette sted. Hos XL Møbler finder du et kæmpe udvalg af gode opbevaringsløsninger. Vi har en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue, dagligstuen, soveværelset eller entréen. Med et opbevaringsmøbel fra XL Møbler går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen holdes nede. Pryd din stue med en flot vitrine, eller hvad med en fin og praktisk skænk. Kig siden igennem og bliv inspireret.

Husk, at vi tilbyder rentefri finansiering, såfremt du foretrækker at afbetale over en længere periode.

Underkategorier

  • Klædeskabe

    Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

  • Natborde

    Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

  • Konsolborde

    Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos XL-Møblerkan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

  • Rumdelere

    Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

  • Hylder

    Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra XL-Møbler kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

  • Kiste
  • Kommoder og skænke

    Kommoder og skænke er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

pr. side
Viser 217 - 240 af 335
  • Lagos skænk - Akacie/Grå
    4.999 kr 2-6 hverdage

    Reference: 019587

    Fabrikant: Biva

    Lagos skænk - Akacie/Grå

    Stifuld skænk i rustik massivt akacietræ med 2 låger og 2 skuffer. Med denne skænk får du et rummeligt opbevaringsmøbel, der emmer af patina. Skænken har en lækker patineret finish takket være det ubehandlede akacietræ, hvilket giver dette møbel personlighed og charme. Er du til det klassiske og tidløse og elsker du det naturlige look, så er denne skænk...

    4.999 kr
    2-6 hverdage
  • Lindholm skænk m. 3 skuffer og 3 låger
    4.499 kr 3-6 uger

    Reference: 019540

    Fabrikant: Biva

    Lindholm skænk m. 3 skuffer og 3 låger

    Rummelig skænk i klassisk kvalitets design med 3 skuffer og 3 låger. Denne stilrene skænk har god plads til opbevaring og er på praktisk vis udstyret med 4 rum og 2 hylder bag lågerne. Takket være den lyse eg struktur og lågernes fine udskæringer har skænken en flot og indbydende finish. Skænken står stabilt på skrå koniske træben, og de minimalistiske...

    4.499 kr
    3-6 uger
  • Lindholm skænk m. 4 skuffer og 4 låger
    5.499 kr 3-6 uger

    Reference: 019541

    Fabrikant: Biva

    Lindholm skænk m. 4 skuffer og 4 låger

    Rummelig skænk i lækkert kvalitets design med 3 skuffer, heraf 1 bred centreret, og 4 låger. Denne enkle skænk har god plads til opbevaring og er på praktisk vis udstyret med 6 rum og 3 hylder. Takket være den lyse eg struktur og lågernes fine udskæringer har skænken en flot og indbydende finish. Skænken står stabilt på skrå koniske træben, og de...

    5.499 kr
    3-6 uger
  • Columbus skænk - Grå
    7.499 kr 2-6 hverdage

    Reference: 019923

    Fabrikant: Biva

    Columbus skænk - Grå

    Elegant og rummelig skænk med god plads til opbevaring. Denne skænk er udført i et minimalistisk og moderne design og har en praktisk ruminddeling med 2 låger og 3 centrerede skuffer. Skænkens korpus er i lavet af træ, mens ben og top på ekstraordinær vis er udført i keramik.  

    7.499 kr
    2-6 hverdage
  • Fanø skænk 150 cm - Hvidolieret eg
    5.299 kr 2-6 hverdage

    Reference: 019896

    Fabrikant: Biva

    Fanø skænk 150 cm - Hvidolieret eg

    Flot skænk med 4 skuffer og 2 låger udført i hvidolieret egetræ. Dette tidløse opbevaringsmøbel har en yderst indbydende glød, der på bedste vis fremhæver træets unikke åretegninger. Takket være skænkens størrrelse og praktiske ruminddeling er der god plads til organisering og opbevaring.Obs. Massiv egetræ dog ikke skuffebunde, bagbeklædninger og...

    5.299 kr
    2-6 hverdage
  • Fanø skænk 194 cm - Hvidolieret eg
    6.199 kr 2-6 hverdage

    Reference: 019897

    Fabrikant: Biva

    Fanø skænk 194 cm - Hvidolieret eg

    Flot skænk med 3 låger og 4 skuffer udført i hvidolieret egetræ. Dette tidløse opbevaringsmøbel har en yderst indbydende glød, der på bedste vis fremhæver træets unikke åretegninger. Takket være skænkens størrrelse og praktiske ruminddeling er der god plads til organisering og opbevaring af ting og sager.Obs. Massiv egetræ dog ikke skuffebunde,...

    6.199 kr
    2-6 hverdage
  • Larvik skænk m. 3 skuffer og 2 låger - Hvid/Eg
    4.899 kr 3-5 uger

    Reference: 020121

    Fabrikant: Biva

    Larvik skænk m. 3 skuffer og 2 låger - Hvid/Eg

    Elegant skænk i praktisk og moderne stil med god plads til opbevaring af dine ting og sager. Skænken har et karakteristisk nordisk design, hvor funktionalitet og flot minimalistisk æstetik går op i en højere enhed. Skænkens stilrene look fuldendes af de minimalistiske greb i metal. Et lækkert opbevaringsmøbel, der bringer elegance ind i boligen.Se resten...

    4.899 kr
    3-5 uger
  • Larvik højskænk m. 1 skuffe og 3 låger - Hvid/Eg
    3.699 kr 3-5 uger

    Reference: 020122

    Fabrikant: Biva

    Larvik højskænk m. 1 skuffe og 3 låger - Hvid/Eg

    Stilfuld højskænk i praktisk og rummeligt design med god plads til opbevaring af dine ting og sager. Skænken har et karakteristisk nordisk design, hvor funktionalitet og flot minimalistisk æstetik går op i en højere enhed. Skænkens stilrene udtryk fuldendes af de de minimalistiske greb i metal. Et lækkert opbevaringsmøbel, der bringer elegance ind i...

    3.699 kr
    3-5 uger
  • Svaneke kommode m. 2 låger + 1 skuffe - Hvid
    2.799 kr 3-5 uger

    Reference: 020152

    Fabrikant: Biva

    Svaneke kommode m. 2 låger + 1 skuffe - Hvid

    Moderne kommode med elegante hvide højglans fronter og top i eg struktur. Et lyst og indbydende design med god plads til opbevaring af dine ting og sager. De minimalistiske metalgreb fuldender det stilfulde udtryk. Kommoden er forsynet med 2 låger og 1 selvlukkende skuffe. Indvendig rummer kommoden 1 justerbar hylde. 

    2.799 kr
    3-5 uger
  • Svaneke skænk m. 3 låger + 1 skuffe - Hvid/Eg
    3.599 kr 3-5 uger

    Reference: 020153

    Fabrikant: Biva

    Svaneke skænk m. 3 låger + 1 skuffe - Hvid/Eg

    Moderne skænk i lyst og indbydende design med god plads til opbevaring af dine ting og sager. Skænken er forsynet med 3 låger med dørdæmper og 1 selvlukkende skuffe i elegant hvid højglans. Indvendig rummer skabet 3 justerbare hylder. De minimalistiske metalgreb fuldender det stilfulde udtryk.

    3.599 kr
    3-5 uger
  • Svaneke skænk m. 4 låger + 1 skuffe - Hvid/Eg
    4.699 kr 3-5 uger

    Fås i flere farver

    Reference: 020154

    Fabrikant: Biva

    Svaneke skænk m. 4 låger + 1 skuffe - Hvid/Eg

    Moderne skænk i lyst og indbydende design med god plads til opbevaring af dine ting og sager. Skænken er forsynet med 4 låger og 1 selvlukkende skuffe i elegant hvid højglans. De minimalistiske metalgreb fuldender det stilfulde udtryk.

    4.699 kr
    3-5 uger
  • Wien skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Eg
    5.999 kr 1-2 uger

    Reference: 020095

    Fabrikant: Biva

    Wien skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Eg

    Flot skænk i moderne kvalitetsdesign med 2 låger og 3 skuffer. Skænken er elegant hævet på robuste, sorte metalben og lågerne træder smukt i karakter takket være den sorte ramme, der omkranser glasset. Det ideelle valg, hvis du elsker det uspolerede trælook og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

    5.999 kr
    1-2 uger
  • Woodford skænk m. 2 låger og 4 skuffer - Eg
    3.999 kr 1-2 uger

    Reference: 020097

    Fabrikant: Biva

    Woodford skænk m. 2 låger og 4 skuffer - Eg

    Rummelig skænk med 2 låger og 4 skuffer i klassisk kvalitetsdesign. Skænken er behandlet med hvidpigmenteret olie, hvorfor egetræet har en særdeles indbydende finish. Udskæringerne langs kanten af lågerne og de minimalistiske runde sorte greb er lækre detaljer, der giver dette tidløse opbevaringsmøbel et elegant twist. 

    3.999 kr
    1-2 uger
  • Bermuda skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Valnød
    3.299 kr 3-5 uger

    Reference: 020286

    Fabrikant: Biva

    Bermuda skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Valnød

    Rummelig skænk med 2 låger og 3 skuffer. Skænken er fremstillet i valnød struktur og har en flot og indbydende finish, der pynter i enhver stue. 

    3.299 kr
    3-5 uger
  • Amazonas skænk m. 3 låger og 1 skuffer - Hvid
    2.099 kr 3-5 uger

    Reference: 020287

    Fabrikant: Biva

    Amazonas skænk m. 3 låger og 1 skuffer - Hvid

    Stilren hvid skænk i enkelt og funktionelt design med god plads til opbevaring og organisering af ting og sager. Skænkens grå top og greb bryder på elegant vis den gennemgående hvide farve. Se hele Amazonas serien her >

    2.099 kr
    3-5 uger
  • Lizette kommode m. 4 skuffer - Mørk eg
    1.599 kr 3-5 uger

    Reference: 020229

    Fabrikant: Biva

    Lizette kommode m. 4 skuffer - Mørk eg

    Smart kommode udført i mørk eg struktur. Kommoden har 4 skuffer og er forsynet med stilrene greb og fødder. En lækker detalje er alluminiumslisten under den øverste hylde. 

    1.599 kr
    3-5 uger
  • Patricia kommode m. 5 skuffer - Eg
    1.199 kr 3-5 uger

    Reference: 020248

    Fabrikant: Biva

    Patricia kommode m. 5 skuffer - Eg

    Smart kommode med 5 skuffer i flot og indbydende eg struktur. Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.199 kr
    3-5 uger
  • Patricia kommode m. 4+2 skuffer - Eg
    1.599 kr 3-5 uger

    Reference: 020251

    Fabrikant: Biva

    Patricia kommode m. 4+2 skuffer - Eg

    Stilren kommode i smart og funktionelt design med god plads til opbevaring af dine ting og sager. Kommoden er forsynet med 4 store skuffer og 2 små skuffer. Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.599 kr
    3-5 uger
  • Patricia kommode m. 4 skuffer - Hvid
    1.299 kr 3-5 uger

    Reference: 020273

    Fabrikant: Biva

    Patricia kommode m. 4 skuffer - Hvid

    Hvid kommode med 4 rummelige skuffer i stilrent og moderne design. Kommodens skuffefronter er forsynet med enkle greb, som understreger det enkle look. Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.299 kr
    3-5 uger
  • Patricia kommode m. 5 skuffer - Hvid
    1.199 kr 3-5 uger

    Reference: 020274

    Fabrikant: Biva

    Patricia kommode m. 5 skuffer - Hvid

    Stilren hvid kommode i moderne design med 5 skuffer. Kommodens skuffefronter er forsynet med minimalistiske greb, som understreger det enkle look. Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.199 kr
    3-5 uger
  • Patricia 2 fløjs kommode m. 6 skuffer - Hvid
    1.599 kr 3-5 uger

    Reference: 020276

    Fabrikant: Biva

    Patricia 2 fløjs kommode m. 6 skuffer - Hvid

    Stilren hvid 2-fløjs kommode med 6 rummelige skuffer. Denne kommode har et rent og moderne formsprog, som går godt i spænd med mange forskellige stilarter.Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.599 kr
    3-5 uger
  • Patricia kommode m. 6 skuffer - Hvid
    1.599 kr 3-5 uger

    Reference: 020277

    Fabrikant: Biva

    Patricia kommode m. 6 skuffer - Hvid

    Hvid kommode med 6 rummelige skuffer i stilrent og moderne design. Kommodens skuffefronter er forsynet med minimalistiske greb, som understreger det enkle look. Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.599 kr
    3-5 uger
  • Leonardo skænk m. 2 låger og 4 skuffer 186 cm - Hvid/Eg
    2.399 kr 3-5 uger

    Reference: 020278

    Fabrikant: Biva

    Leonardo skænk m. 2 låger og 4 skuffer 186 cm - Hvid/Eg

    Rummelig skænk i smart og moderne design med patinerede grå sider og top, hvide fronter og minimalistiske greb. Et stilfuldt opbevaringsmøbel der både dækker æstetiske og funktionelle behov. 

    2.399 kr
    3-5 uger
  • Leonardo kommode m. 2 låger og 1 skuffe - Hvid/Eg
    1.349 kr 3-5 uger

    Reference: 020281

    Fabrikant: Biva

    Leonardo kommode m. 2 låger og 1 skuffe - Hvid/Eg

    Rummelig kommode i smart og moderne design med 2 låger og 1 skuffe. Kommodens sider og top er beklædt med eg struktur, som går særdeles godt i spænd med de stilrene hvide fronter. Et stilfuldt og funktionelt opbevaringsmøbel, der rammer tidens nordiske trend i boligindretningen.

    1.349 kr
    3-5 uger
Viser 217 - 240 af 335