Opbevaring

335 varer

Er du på udkig efter unikke og praktiske løsninger til opbevaring, som samtidig godt må være til at betale? Så er du landet det rette sted. Hos XL Møbler finder du et kæmpe udvalg af gode opbevaringsløsninger. Vi har en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue, dagligstuen, soveværelset eller entréen. Med et opbevaringsmøbel fra XL Møbler går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen holdes nede. Pryd din stue med en flot vitrine, eller hvad med en fin og praktisk skænk. Kig siden igennem og bliv inspireret.

Husk, at vi tilbyder rentefri finansiering, såfremt du foretrækker at afbetale over en længere periode.

Underkategorier

  • Klædeskabe

    Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

  • Natborde

    Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

  • Konsolborde

    Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos XL-Møblerkan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

  • Rumdelere

    Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

  • Hylder

    Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra XL-Møbler kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

  • Kiste
  • Kommoder og skænke

    Kommoder og skænke er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

pr. side
Viser 241 - 264 af 335
  • Salanda kommode m. 4 skuffer - Hvid/Eg
    1.799 kr 3-5 uger

    Reference: 020538

    Fabrikant: Biva

    Salanda kommode m. 4 skuffer - Hvid/Eg

    Stilren kommode med 4 rummelige skuffer. Kommoden er udført i moderne nordisk stil med korpus i eg og hvide fronter. De minimalistiske greb i eg fuldender dette indbydende og funktionelle design. 

    1.799 kr
    3-5 uger
  • Matis skænk m. 2 skydedøre og 3 skuffer - Eg
    3.099 kr 3-5 uger

    Reference: 020545

    Fabrikant: Biva

    Matis skænk m. 2 skydedøre og 3 skuffer - Eg

    Elegant skænk i praktisk og elegant design med god plads til opbevering af dine ting og sager. Skænken er forsynet med 2 skydedøre og 3 skuffer. Det ideelle valg, hvis du værdsætter det naturlige tidløse udtryk. 

    3.099 kr
    3-5 uger
  • Petrine væglampe med hylde 35cm - Sort
    749 kr 3-5 uger

    Reference: 021147

    Fabrikant: Biva

    Petrine væglampe med hylde 35cm - Sort

    Sort væglampe med hylde i et tidløst design, der giver hjemmet charme og personlighed. Fatningen er på praktisk vis udført med en magnet funktion, så den kan placeres forskellige steder på hylden. 

    749 kr
    3-5 uger
  • Petrine væglampe med hylde 50cm - Sort
    899 kr 3-5 uger

    Reference: 021149

    Fabrikant: Biva

    Petrine væglampe med hylde 50cm - Sort

    Sort væglampe med hylde i et tidløst design, der giver hjemmet charme og personlighed. Fatningen er på praktisk vis udført med en magnet funktion, så pæren kan placeres forskellige steder på hylden. 

    899 kr
    3-5 uger
  • Macao konsolbord - Minditræ
    4.199 kr 3-5 uger

    Reference: 021183

    Fabrikant: Biva

    Macao konsolbord - Minditræ

    Stilfuldt konsolbord i robust og funktionelt design udført i massiv minditræ. Konsolbordet er forsynet med 2 skuffer og et åbent rum, så du nemt kan organisere og opbevare dine ting og sager. Et rustikt møbel med elegante træstrukturer og en yderst lækker finish.

    4.199 kr
    3-5 uger
  • Noemi skænk 120cm - Mangotræ/Hvid
    5.999 kr 3-5 uger

    Reference: 021187

    Fabrikant: Biva

    Noemi skænk 120cm - Mangotræ/Hvid

    Noemi skænk emmer af funktionalitet. Skænken er udført i smukt massivt mangotræ. Øverst er 3 hvide skuffer placeret, og nederst to skabe med skydedøre. Noemi giver rig mulighed for opbevaring, men de rene linjer giver også et imponerende look. Vil passe perfekt ind i det moderne hjem, enten i entréen, stuen eller måske arbejdsværelset.

    5.999 kr
    3-5 uger
  • Carlos skab - Mangotræ/hvid
    5.399 kr 3-5 uger

    Reference: 021236

    Fabrikant: Biva

    Carlos skab - Mangotræ/hvid

    Skab i naturlig mangotræ med to låger, en øverst med tværgående vævsejl detalje og en nederst med træplade. Med dette skab får du et unikt kvalitetesmøbel, der passer ind i ethvert hjem.

    5.399 kr
    3-5 uger
  • Carlos skænk - Mangotræ/hvid
    5.899 kr 3-5 uger

    Reference: 021237

    Fabrikant: Biva

    Carlos skænk - Mangotræ/hvid

    Skænk i naturlig massivt mangotræ og skydedøre, hvor den ene har tværgående vævsejl detalje. Skænken har 2 rum med en hylde i hver, som kan bruges til diverse opbevaring. Skænken er udformet i et stilrent design, som tilføjer en ekstra elegance til dit hjem. 

    5.899 kr
    3-5 uger
  • Berdino skænk - Valnøddetræ/metal
    8.399 kr 3-5 uger

    Reference: 021242

    Fabrikant: Biva

    Berdino skænk - Valnøddetræ/metal

    Flot skænk med vippelåge i valnøddetræ placeret på sorte metalben. Skænken er udformet i et moderne design, med flere forskellige opbevaringsmuligheder. Et unikt møbel, der skiller sig ud fra mængden og tilføjer noget ekstra til dit hjem.Se den smukke Berdino serie her >

    8.399 kr
    3-5 uger
  • Fernando skænk - Akacietræ/hvid
    7.899 kr 3-5 uger

    Reference: 021262

    Fabrikant: Biva

    Fernando skænk - Akacietræ/hvid

    Skænk i massiv akacietræ med en flot struktur og hvidlakeret overflade. Skænken har 3 skuffer samt 2 skabe, og er udformet i et elegant new nordic design. Et møbel, der bringer en ekstra charme og patina ind i dit hjem.  

    7.899 kr
    3-5 uger
  • Berdino højskænk - Valnød
    10.399 kr 3-5 uger

    Reference: 021268

    Fabrikant: Biva

    Berdino højskænk - Valnød

    Berdino skænk er skabt i et nydeligt design, der bringer naturen ind i hjemmet. Rammen er fremstillet af grålakerede MDF plader. Skænken har 4 åbne rum og  2 skabslåger, hvor fronterne er udført i valnøddetræ, som giver et iøjnefaldende udtryk. Berdino hviler på smalle melalben, der fremhæver selve skænken og giver den en elegant finish.Se den smukke...

    10.399 kr
    3-5 uger
  • Domingo konsolbord 130x45/90 - Metal/Træ
    4.399 kr 3-5 uger

    Reference: 021273

    Fabrikant: Biva

    Domingo konsolbord 130x45/90 - Metal/Træ

    Flot og funktionelt konsolbord 130x45-90. Benene er lavet af stål og har en indbydende eg-look finish, som går godt i spænd med den træfarvede bordplade. Bordpladen er konstrueret med en skinne og kan slåes ud, hvis du har behov for mere plads at udfolde dig på. Et lækkert nordisk design til den moderne boligindretning.

    4.399 kr
    3-5 uger
  • Berdino skænk 162cm - Valnød
    8.899 kr 3-5 uger

    Reference: 021289

    Fabrikant: Biva

    Berdino skænk 162cm - Valnød

    Berdino skænk er skabt i et nydeligt design, der bringer naturen ind i hjemmet. Rammen er fremstillet af grålakerede MDF plader. Skænken har 2 skabslåger og 2 skuffer, hvor fronterne er udført i valnøddetræ, som giver bordet et iøjnefaldende udtryk. Berdino hviler på smalle melalben, der fremhæver selve skænken og giver den en elegant finish.Se den smukke...

    8.899 kr
    3-5 uger
  • Berdino konsolbord - Valnød
    5.899 kr 3-5 uger

    Reference: 021290

    Fabrikant: Biva

    Berdino konsolbord - Valnød

    Berdino er et konsolbord med grålakerede MDF bordplader med to skuffer i et nydeligt design der bringer naturen ind i hjemmet. Skuffernes fronter er udført i valnøddetræ, som giver bordet en flot udstråling. Berdinos smalle metalben giver bordet en elegant finish.Se den smukke Berdino serie her >

    5.899 kr
    3-5 uger
  • Astoria hattehylde m. kurve - Hvid/Ask
    699 kr 1-2 uger

    Reference: 021351

    Fabrikant: Biva

    Astoria hattehylde m. kurve - Hvid/Ask

    Smart hvid hattehylde med top i asketræ og knagerække. Hylden er udført med 3 rum og er på praktisk vis udstyret med fletkurve, så du nemt kan opbevare og organisere dine ting i entreen. 

    699 kr
    1-2 uger
  • Provence skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Hvid
    2.299 kr 1-2 uger

    Reference: 021371

    Fabrikant: Biva

    Provence skænk m. 2 låger og 3 skuffer - Hvid

    Flot skænk i hvidlakeret træ med 2 glaslåger. Skænken rummer 3 skuffer og 1 hylde hver låge. Lågerne er forsynet med enkle runde metalgreb. Ideel til udstilling og opbevaring af dine ting og sager. Er du til den charmerende franske bondestil, så er denne vitrine et rigtig godt valg.Se hele Provence serien her >

    2.299 kr
    1-2 uger
  • Omaha kommode m. 5 skuffer - Hvid
    1.499 kr 1-2 uger

    Reference: 021379

    Fabrikant: Biva

    Omaha kommode m. 5 skuffer - Hvid

    Smal hvid kommode med 5 skuffer og minimalistiske runde metalgreb. En enkel og funktionel opbevaringsløsning i et tidløst design, der går godt i spænd med mange forskellige stilarter. 

    1.499 kr
    1-2 uger
  • Omaha kommode m. 4 skuffer - Hvid
    1.699 kr 1-2 uger

    Reference: 021380

    Fabrikant: Biva

    Omaha kommode m. 4 skuffer - Hvid

    Rummelig hvid kommode med 4 skuffer og minimalistiske runde metalgreb. En enkel og funktionel opbevaringsløsning i et tidløst design, der går godt i spænd med mange forskellige stilarter. 

    1.699 kr
    1-2 uger
  • Davis skænk m. 2 skydelåger - Eg
    3.799 kr 1-2 uger

    Reference: 020104

    Fabrikant: Biva

    Davis skænk m. 2 skydelåger - Eg

    Denne skænk er designet med et enkelt og funktionel design, som giver et roligt og naturligt udseende. De store enkelte træflader giver ro, og ved at have et let træ stel virker skænk luftig i rummet. De 2 store skyde låger gør tilgængeligheden nem og anvendelse simple. Den store rumlighed og lette design gør den perfekt til den stil beviste person, som...

    3.799 kr
    1-2 uger
  • Wien reol 35 cm - Eg
    549 kr 1-2 uger

    Reference: 020086

    Fabrikant: Biva

    Wien reol 35 cm - Eg

    Wien reol 35 cm - Eg

    549 kr
    1-2 uger
  • Livorna kommode m. 5 skuffer - Hvid/Sort
    2.999 kr 1-2 uger

    Reference: 021616

    Fabrikant: Biva

    Livorna kommode m. 5 skuffer - Hvid/Sort

    Smart kommode med 5 rummelige skuffer i moderne nordisk design. Denne kommode kombinerer på bedste vis æstetik og funktionalitet. Med minimalistiske greb, rene hvide fronter og slankt sort metalstel har denne kommode et karakteristisk lyst, let og indbydende udtryk, der pynter i ethvert soveværelse. 

    2.999 kr
    1-2 uger
  • Livorna skænk m. 2 låger + 3 skuffer - Hvid/Sort
    4.499 kr 1-2 uger

    Reference: 021619

    Fabrikant: Biva

    Livorna skænk m. 2 låger + 3 skuffer - Hvid/Sort

    Rummelig skænk med 2 låger og 3 skuffer i enkelt og funktionelt nordisk design. Denne skænk kombinerer på bedste vis æstetik og funktionalitet. Med minimalistiske greb, rene hvide fronter og slankt sort metalstel får du her et yderst stilfuldt opbevaringsmøbel, der går godt i spænd med mange forskellige stilarter. 

    4.499 kr
    1-2 uger
  • Livorna højskænk m. 2 låger + 2 skuffer - Hvid/Sort
    3.999 kr 1-2 uger

    Reference: 021620

    Fabrikant: Biva

    Livorna højskænk m. 2 låger + 2 skuffer - Hvid/Sort

    Rummelig højskænk med 2 låger og 2 skuffer i enkelt og funktionelt nordisk design. Denne skænk kombinerer på bedste vis æstetik og funktionalitet. Med minimalistiske greb, rene hvide fronter og slankt sort metalstel får du her et yderst stilfuldt opbevaringsmøbel, der går godt i spænd med forskellige stilarter.

    3.999 kr
    1-2 uger
  • Garda kommode bred/3 skuffer - Hvid
    1.199 kr 1-3 uger

    Reference: 021626

    Fabrikant: Biva

    Garda kommode bred/3 skuffer - Hvid

    Hvid kommode med 3 skuffer i tidsløst design. Garda er designet med smarte grebsfri skuffer/låger og folieomtræk, der sikrer en flot overgang mellem topplade og fronter.Se hele Garda serien her >

    1.199 kr
    1-3 uger
Viser 241 - 264 af 335