Opbevaring

335 varer

Er du på udkig efter unikke og praktiske løsninger til opbevaring, som samtidig godt må være til at betale? Så er du landet det rette sted. Hos XL Møbler finder du et kæmpe udvalg af gode opbevaringsløsninger. Vi har en lang række af forskellige opbevaringsløsninger til din spisestue, dagligstuen, soveværelset eller entréen. Med et opbevaringsmøbel fra XL Møbler går du hverken ned på kvalitet eller design, samtidig med at prisen holdes nede. Pryd din stue med en flot vitrine, eller hvad med en fin og praktisk skænk. Kig siden igennem og bliv inspireret.

Husk, at vi tilbyder rentefri finansiering, såfremt du foretrækker at afbetale over en længere periode.

Underkategorier

  • Klædeskabe

    Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

  • Natborde

    Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

  • Konsolborde

    Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos XL-Møblerkan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

  • Rumdelere

    Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

  • Hylder

    Forny dit hjem med funktionelle og farverige hylder og kasser til lavpris. Med en opbevaringsløsning fra XL-Møbler kan du nemt opbevare og organisere dine ting og dermed undgå rod i din bolig. Brug hylderne på væggen til billeder, nips og lysestager, eller brug dem med kasser til opbevaring af lys, elektronik og legetøj. Hylderne giver mulighed for at fremvise danske designklassikere og personlige fotos og at gemme rod af vejen på en pæn og stilfuld måde. Se vores store udvalg af prisvenlige kvalitetshylder herunder.

  • Kiste
  • Kommoder og skænke

    Kommoder og skænke er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

pr. side
Viser 313 - 335 af 335
Viser 313 - 335 af 335