Klædeskabe

100 varer

Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

Underkategorier

  • Skydedørsskabe

    Mangler du et moderne skab til opbevaring af tøj og sko, så er et skydedørsskab et optimalt valg. Fordelen ved at vælge et klædeskab med skydedøre, er, at det kan benyttes i mindre soveværelser, hvor der er ikke er plads til at åbne låger. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af prisvenlige skydesdørsskabe i stilfuldt kvalitets design. Hvad enten du søger et stort og rummeligt skab med spejllåger eller et kompakt skab i minimalistisk nordisk stil, så kan du finde det her. Se hele udvalget og lad dig inspirere. 

  • Skabe med låger

    Et klædeskab er et must, når man skal opbevare og organisere tøj og sko. Udover at være funktionelt så skal skabet også helst være flot at kigge på. I sortimentet herunder finder du masser af stilfulde skabe i forskellige størrelser og ruminddelinger, både med og uden spejllåger. Se vores store udvalg af skabe med låger, der alle er udført i praktisk og moderne design, og find det ideelle skab til din bolig.

  • Hylder til klædeskabe

    Find lige det, som du står og mangler med billige hylder til klædeskabe fra XL Møbler.dk. Kig med her og find en lang række af forskellige løsninger til dine hyldebehov.

pr. side
Viser 97 - 100 af 100
  • Patricia skab m. 2 skydedøre - Valnød
    1.249 kr 3-5 uger

    Reference: 020261

    Fabrikant: Biva

    Patricia skab m. 2 skydedøre - Valnød

    Elegant skab med 2 skydedøre i indbydende valnød struktur. Dette skab har en yderst lækker finish, hvor træets åretegninger træder i karakter og giver møblet et varmt og charmerende udtryk. Det ideelle valg til dig, der værdsætter det unikke træ-look.Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.249 kr
    3-5 uger
  • Patricia skab m. 2 låger - Mørk eg
    1.249 kr 3-5 uger

    Reference: 020263

    Fabrikant: Biva

    Patricia skab m. 2 låger - Mørk eg

    Elegant skab i praktisk og indbydende design med 2 låger i mørk eg struktur og minimalistiske greb.Se de forskellige skabe og farver på Patricia serien her >

    1.249 kr
    3-5 uger
  • Denver klædeskab m. 2 skydedøre og 4 låger - Eg/Hvid
    2.899 kr 3-5 uger

    Reference: 020547

    Fabrikant: Biva

    Denver klædeskab m. 2 skydedøre og 4 låger - Eg/Hvid

    Moderne klædeskab i smart og funktionelt design med god plads til opbevaring af tøj og sko. Skabets korpus og front er udført i lys og indbydende eg struktur, som komplimenterer de hvide skuffer på bedste vis. Indvendig rummer skabet 2 fløje med bøjlestang og hattehylde.

    2.899 kr
    3-5 uger
  • Mauri klædeskab m. 2 låger - Mangotræ
    6.799 kr 3-5 uger

    Reference: 021188

    Fabrikant: Biva

    Mauri klædeskab m. 2 låger - Mangotræ

    Mauri klædeskab er et smukt og veldekoreret klædeskab. Skabet er udført i massivt mangotræ. De 2 skabslåger er farvelagt i lyse og behagelige farver, som skaber liv og atmosfære ind i hjemmet. Trænger dit hjem til et frisk pust med kreativt touch, vil Mauri bestemt være klædeskabet for dig.

    6.799 kr
    3-5 uger
Viser 97 - 100 af 100